Flows & Funnels

Mailfunnels zijn een supersterke manier om automatisch meer klanten te krijgen, vaak begint dit met een weggevertje, welke je ook nog eens een extra boost kan geven door het gebruik van advertenties, om vervolgens de bezoeker in de funnel te krijgen.

Gedurende deze funnel bouw je vertrouwen op met je bezoeker waardoor het overgaan tot een uiteindelijk aankoop alleen maar makkelijker wordt.

Is het opzetten hiervan lastig? Absoluut NIET! je moet alleen weten waar je moet klikken.
Hierin hebben wij de juiste ervaring en tools om dit samen met jou te doen.

1ste Funnel

Maak je geen gebruik van Funnels, en wil je dit wel, dan kunnen wij voor jou de setup doen, en daarbij ook de begeleiding voor jou 1ste funnel.
Hierna kan je zelf verder!

Uitbesteding Funnels

Wil je het opzetten van de Funnels volledig uitbesteden, dan kan dit uiteraard ook, uiteraard doen we dit in samen werken, alleen zitten wij aan de knoppen.

"Automatisering is een MUST"

van Nieuwsbrief naar Funnel

Handmatig opvolg emails of nieuwsbrieven sturen is verleden tijd? Met funnels kan jij een groot deel automatiseren en veel van het voor werk bij een verkoop al doen. daarbij scheelt het je een hoop tijd en werk!

Ben jij klaar voor de Funnels? of nog niet helemaal overtuigd? Laten we dit eens bespreken! Vul even het formulier in voor de volgende stappen, Tot snel!

Kom je er niet uit?

Weet je niet zo goed waar je hulp bij nodig hebt? Neem gerust contact zodat we kunnen kijken wat bij jou past met een bakje koffie erbij (eventueel virtueel).