Website - design & Optimalisatie

Een website is toch wel 1 van de belangrijkste onderdelen online. daarbij bied het je ook vele mogelijkheden die je anders zeker niet zou hebben.

Of je nu een Online Coach bent, een webshop wilt starten, een academy wilt beginnen, of gewoon jou zaak meer bekendheid geven, het is allemaal mogelijk!

Online is nog nooit zo belangrijk geweest, dus wil jij verder groeien met jou bedrijf of ben je net gestart dan is het tijd om actie te ondernemen.

Heb je al een website maar wil je hier toch iets anders mee? Laten we dan eens kijken om deze te optimaliseren!

Heb je nog geen website? geen enkel probleem! Dan bouwen we deze voor jou!

 

Nieuwe Website

Wil jij een nieuwe website laat dan jou wensen weten! Er is altijd meer mogelijk dan je zelf denkt

Heb je nou helemaal geen idee wat je eigenlijk wilt? geen probleem, we plannen dan een korte sessie om jou behoeftes door te spreken met het doel wat jij voor ogen hebt.,

Website Optimalisatie

Wil je meer bereiken met je website? Ben je toe aan uitbreiding, of wil je gewoon beter gevonden worden en hiermee dus ook meer klanten? of iets compleet anders? Er is altijd meer mogelijk dan je denkt, laten we dit dan zeker eens bespreken.

Webshop 

Wil jij je product of dienst online aan gaan bieden? Dan kom je in een zee van opties terecht. en vaak heb je hier dan ook een bepaald stuk kennis voor nodig om de juiste beslissing te maken. Samen met jou gaan we aan de slag om de juiste keus te maken, en zetten we de webshop voor jou (verder onderhouden is ook mogelijk)

Online Academy

Wil jij een cursus aan bieden, of de mogelijkheid om jou kennis te delen met andere? dan is een Online Academy zeker iets voor jou! Hier was je wellicht zelf ook al achter….. de opzet hiervan is toch vaak iets lastiger! Daarom nemen wij dit uithanden, en bouwen we voor jou deze academy, waarna jij deze in beheer hebt. (of welke wij voor jou onderhouden

"Niks is onmogelijk, dus denk Groot!"

van Idee naar Plan

Je hebt nu vast allerlei ideeën in je hoofd maar weet niet waar je moet beginnen? 

Laat het ons weten via het formulier wat jij graag zou willen., hierna kunnen we een sessie plannen om te bekijken wat jij nodig hebt, en hoe we dit kunnen aanpakken.

De sessie is uiteraard volledig kosteloos

Kom je er niet uit?

Weet je niet zo goed waar je hulp bij nodig hebt? Neem gerust contact zodat we kunnen kijken wat bij jou past met een bakje koffie erbij (eventueel virtueel).